AFIRMACIJE za Put promene
Afirmacije za Put promene
Knjigu možete naručiti ONLINE ili kupiti elektronsko izdanje ove knjige klikom na ikonice Apple Store-a i Google play-a
KUPI ONLINE
google-play-putapple-app-put

Ako prihvatamo ideju da naše misli kreiraju našu stvarnost, kakve bi to misli bilo korisno imati da biste živeli upravo život kakav mislite da zaslužujete i da vam pripada? Tu na scenu stupaju afirmacije.
Šta su zapravo afirmacije i kako funkcionišu?

Zapravo, sve što govorimo, izjavljujemo, slušamo i mislimo jeste afirmacija. Ako bismo obratili pažnju na reči koje najčešće izgovaramo, lako bismo se uverili da upravo živimo baš to što izgovaramo.

Sve je stvar pristupa. U svemu što govorite, u svemu što radite nađite onu stranu koja će bolje, jasnije i snažnije da oslika ishod kakav želite da vidite u svom životu.
Afirmacije koje su pred vama predstavljaju ključ kojim ćete otključati vrata svog novog, lepšeg i svrhom ispunjenog života.

 

“Mi živimo ono što mislimo.
Mi postajemo ono o čemu razmišljamo”
Siniša Ubović

 

 

put promene

Novih 50 unikatnih, specijalno dizajniranih, kartica sa afirmacijama će vam pomoći na putu unutrašnjeg traganja i otkrivanja vaše veličanstvenosti.

100% JA

“100% JA” špil afirmacionih kartica
KUPITE ONLINE


 • PUT PROMENE ...
  Ovo je knjiga koju ste dugo čekali! U njoj su smernice i putokazi koji će vas u bilo kojoj životnoj situaciji brže i lakše voditi u pravcu rešenja...
  AFIRMACIJE za Put promene
  Ako prihvatamo ideju da naše misli kreiraju našu stvarnost, kakve bi to misli bilo korisno imati da biste živeli upravo život kakav mislite da zaslužujete i da vam pripada?
  MOJA BABA ZEN BUDISTA
  Ako prihvatamo ideju da naše misli kreiraju našu stvarnost, kakve bi to misli bilo korisno imati da biste živeli upravo život kakav mislite da zaslužujete i da vam pripada?
  Put promene - špil afirmacionih kartica sa kutijom
  Afirmacije su jedan od najkorisnijih alata na putu kreiranja slike našeg novog, lepšeg i srećnijeg života. Sve je misao, a misao može da se promeni!
 • 100% ja - nova knjiga Siniše Ubovića
  Pred nama je još jedna fascinantna knjiga Siniše Ubovića koja nas vraća onome što je suština našeg postojanja. Po mnogo čemu jedinstvena, ova knjiga je drugačija i praktičnija od svega što je do sada napisano na temu uspeha, sreće i pronalaženja životne svrhe.
  Dnevnik promene - Sam svoj lajf kouč
  100% ja - špil afirmacionih kartica
  ZAUVEK VITKI!