ZAUVEK VITKI!
Aleksandra Ubovic

Knjigu možete kupiti online
KUPI ONLINE

 

Pred vama je knjiga koja obrađuje jedan od najvećih izazova savremenog čoveka – višak kilograma. Šta je to zbog čega se vraćamo prekomernoj kilaži i kako zauvek rešiti taj problem su samo neka od pitanja na koja ćete dobiti odgovore kroz ovaj jedinstveni vodič do vitkog i zdravog tela.

Kroz svoj revolucionarni koncept, Aleksandra Ubović nam u ovoj neverovatnoj i inspirativnoj knjizi pruža potpuno nove uvide i drugačiju perspektivu sagledavanja ovog problema.

Za razliku od svih saveta koji u fokusu imaju smanjenje unosa kalorija, redukovane obroke i fizičku aktivnost, autorka ove knjige nas vodi na jedno potpuno drugačije putovanje, putovanje do izvora, tačnije do mesta na kom je nastao zaokret koji nas je doveo do toga da prekomerna težina postane nešto s čim se svakodnevno mučimo i rešavamo, nekada sa manje, nekada sa više uspeha, ali nikada trajno.

Zašto je to tako? Zato što se svaki dosadašnji recept zasnivao na površinskom pristupu otklanjanja spoljnih manifestacija. Međutim, to ne donosi trajno rešenje jer ispod svega što se vidi na površini, unutar nas je jedan beskrajan svet koji želi da ga primetimo.

Ovaj jedinstveni program mršavljenja, samotkrivanja i samoprihvatanja će vas naučiti mentalnim veštinama koje su vam zaista potrebne za postizanje i održavanje vaše idealne težine, dobrog zdravlja i sveukupnog blagostanja.

Setite se, mi svi u sebi već posedujemo svoju savršenu figuru… Potrebno je samo da skinemo razne slojeve uverenja, stavova i navika koje smo godinama skupljali i taložili, da ih se oslobodimo i zamenimo novim, kako bismo dospeli do sebe i konačno postali zadovoljni onim što vidimo u ogledalu!

POGLEDAJTE NEKOLIKO STRANA KNJIGE “Postanite i ostanite zauvek vitki” 

 

preporucujemo

Dnevnik promene je jedinstvena radna sveska namenjena svima koji žele da postignu uspeh na najrazličitijim životnim poljima.

dnevnik promene

Dnevnik promene – Sam svoj lajf kouč
KUPITE ONLINE


 • PUT PROMENE ...
  Ovo je knjiga koju ste dugo čekali! U njoj su smernice i putokazi koji će vas u bilo kojoj životnoj situaciji brže i lakše voditi u pravcu rešenja...
  AFIRMACIJE za Put promene
  Ako prihvatamo ideju da naše misli kreiraju našu stvarnost, kakve bi to misli bilo korisno imati da biste živeli upravo život kakav mislite da zaslužujete i da vam pripada?
  MOJA BABA ZEN BUDISTA
  Ako prihvatamo ideju da naše misli kreiraju našu stvarnost, kakve bi to misli bilo korisno imati da biste živeli upravo život kakav mislite da zaslužujete i da vam pripada?
  Put promene - špil afirmacionih kartica sa kutijom
  Afirmacije su jedan od najkorisnijih alata na putu kreiranja slike našeg novog, lepšeg i srećnijeg života. Sve je misao, a misao može da se promeni!
 • 100% ja - nova knjiga Siniše Ubovića
  Pred nama je još jedna fascinantna knjiga Siniše Ubovića koja nas vraća onome što je suština našeg postojanja. Po mnogo čemu jedinstvena, ova knjiga je drugačija i praktičnija od svega što je do sada napisano na temu uspeha, sreće i pronalaženja životne svrhe.
  Dnevnik promene - Sam svoj lajf kouč
  100% ja - špil afirmacionih kartica
  ZAUVEK VITKI!

Komentar

Postanite i ostanite ZAUVEK vitki! ‹ Put Promene – Siniša Ubović
17.09.2015, 15:52


[…] Postanite i ostanite ZAUVEK VITKI […]