PUT PROMENE …
Put Promene ...i neće biti kraja čudesima... Knjigu možete naručiti ONLINE ili kupiti elektronsko izdanje ove knjige klikom na ikonice Apple Store-a i Google play-a
KUPI ONLINE
google-play-putapple-app-put
Ovo je knjiga koju ste dugo čekali!

U njoj su smernice i putokazi koji će vas u bilo kojoj životnoj situaciji brže i lakše voditi u pravcu rešenja, u pravcu mira, u pravcu razumevanja.

Pred vama je praktičan vodič za bezbedno koračanje putem promene. Dozvolite životu da vam pomogne da postanete nešto mnogo više od onoga što ste mislili da možete biti.

Dozvolite sebi da budete ono što stvarno jeste!

Neka vam ova knjiga pomogne da zavirite u neslućene dubine svoje duše i u sebi otkrijete neiscrpno bogatstvo i lepotu.

 
NAUČITE:
 
 • kako da bezbedno koračate putem unutrašnje promene
 • kako da zavolite i prihvatite sebe potpuno
 • kako da zavolite i prihvatite druge potpuno
 • kako da uživate u svakom trenutku svog života
 • kako da se oslobodite starih uverenja
 • kako da se ponovo povežete sa svojom suštinom
 • kako da oprostite sebi i drugima
 • kako da uskladite sve aspekte svoje ličnosti: um, telo, duh i emocije
 • kao da unapredite svoj posao i karijeru
 • kako da živite život koji zaslužujete
 • kako da budete u miru sa sobom i onda kad stvari deluju da su van vaše kontrole,
 • iznad svega, kako da postanete najbolja verzija sebe...
 
Uživajte u svom PUTU PROMENE!
"Kad promenimo misli-promenićemo i život! I to je tako." Siniša Ubović
 
Rekli su o knjizi...
 

Pročitala i od srca je preporučujem svima. Knjigu je pisala jedna čista, iskrena, emotivna i topla duša. Otvorite svoja srca i primite njen blagoslov. Dozvolite sebi da budete to što jeste, jedinstveni. Svako dobro i mnogo ljubavi za sve one koji su prepoznali svetlost i poruku koju Siniša šalje. HVALA, HVALA.


Ne znam kako, ali znam da moram s njom da stupim u kontakt. Osetih tako snažan zov da iskoračim i da joj se obratim, da joj napišem pismo, poruku, šta god. Posle prvih trideset pročitanih strana knjige, znala sam da zelim da Vam se obratim. Kako je Vama Lujza pomogla u Vasem brodolomu, isto tako ste Vi pomogli meni. Ovim putem želim beskrajno da Vam zahvalim na nesebičnosti da Vase iskustvo podelite sa drugima i pomognete im kada se od crnila ne vidi, ali PRED SVITANJE JE UVEK NAJMRAČNIJE! Takodje da kažem da sam ponosna što ste baš Vi, kao moj omiljeni glumac, sada i jedan od omiljenih PISACA. Želim Vam puno uspeha, da napišete još knjiga i još jednom, HVALA!


Danas sam pročitala Vašu knjigu i to u jednom dahu. Pročitala sam i Lujzinu knjigu “Kako da izlečite svoj život” i mogu Vam reći da mi je tek danas postalo jasno šta ja to sebi treba da oprostim. Do sada nisam htela ili mogla da shvatim šta sam ja to zgrešila i šta ja to sebi treba da oprostim. Za sve druge mi je bilo mnogo lakše. Jednostavno pokrenulo mi se nešto i radiću dalje. Hvala Vam na knjizi, za koju vi rekoste da je praktičan vodič za bezbedno koračanje putem promene. Puno pozdrava


Dragi Siniša, upravo sklapam korice knjige, ali samo na kratko posto ću joj se vraćati. Pročitala sam više knjiga na ovu temu, ali me nisu pokrenule, nedostaje im praktično objašnjenje koje ti donosiš. Veliki pozdrav!


Siniša, knjiga je fantastična! Svaka čast! Nešto bolje i inspirativnije skoro nisam pročitao! I sam dizajn knjige je predobar! Veliki pozdrav!


Dragi Siniša, Pročitala sam Vašu knjigu nekoliko puta, zapravo, čitam je u svakom slobodnom trenutku i imam veliku potrebu da Vam se obratim. Želim pre svega da Vam iskreno i od sveg srca čestitam na velikom koraku koji ste napravili kako za sebe, tako i za sve nas koji verujemo u način života koji ste opisali u knjizi. Dok sam čitala Vaše redove činilo mi se da sam neke od Vaših rečenica napisala lično. Ono što me je fasciniralo u Vašoj knjizi (iako sam pročitala dosta dela sa sličnom tematikom), jeste ta emocija koja sa takvom lakoćom dospeva do nas koji čitamo, da sam u nekim momentima zastajala sa čitanjem, brisala suze, ili se naglas smejala. Najradije bih Vam se obraćala u drugom licu jednine jer imam utisak da Vas poznajem ceo svoj život. Takodje, želim da Vam zahvalim u svoje lično ime i u ime svih ljudi kojima ste kao i meni pomogli da pomognem sebi. Još mi ostaje da Vam poželim puno zdravlja, sreće, ljubavi i još mnogo ovakvih ostvarenja, to su za nas koji čitamo dragoceni putokazi. Svako dobro i srdačan pozdrav!


Siniša, ti i tvoja knjiga ste neophodni Srbiji!


 • PUT PROMENE ...
  Ovo je knjiga koju ste dugo čekali! U njoj su smernice i putokazi koji će vas u bilo kojoj životnoj situaciji brže i lakše voditi u pravcu rešenja...
  AFIRMACIJE za Put promene
  Ako prihvatamo ideju da naše misli kreiraju našu stvarnost, kakve bi to misli bilo korisno imati da biste živeli upravo život kakav mislite da zaslužujete i da vam pripada?
  MOJA BABA ZEN BUDISTA
  Ako prihvatamo ideju da naše misli kreiraju našu stvarnost, kakve bi to misli bilo korisno imati da biste živeli upravo život kakav mislite da zaslužujete i da vam pripada?
  Put promene - špil afirmacionih kartica sa kutijom
  Afirmacije su jedan od najkorisnijih alata na putu kreiranja slike našeg novog, lepšeg i srećnijeg života. Sve je misao, a misao može da se promeni!
 • 100% ja - nova knjiga Siniše Ubovića
  Pred nama je još jedna fascinantna knjiga Siniše Ubovića koja nas vraća onome što je suština našeg postojanja. Po mnogo čemu jedinstvena, ova knjiga je drugačija i praktičnija od svega što je do sada napisano na temu uspeha, sreće i pronalaženja životne svrhe.
  Dnevnik promene - Sam svoj lajf kouč
  100% ja - špil afirmacionih kartica
  ZAUVEK VITKI!