Programi

Heal Your Life programi


Heal Your Life je najkompletniji program ličnog razvoja i samo-pomoći u svetu a od 2010. je konačno stigao i na ove prostore.

To je snažan program unutrašnje transformacije koji će vam pomoći da otkrijete svoje skrivene potencijale, naučiće vas da konačno i u praksi počnete da primenjujete sve ono o čemu ste slušali a tiče se pozitivnog načina razmišljanja.

Pozitivno misliti je vec postala jedna fraza s kojom se srećemo na svakom koraku ali kad se nađemo u situaciji koja nas opterećuje, kad smo ljuti, ostavljeni,tužni, potišteni ili prevareni, kad osećamo krivicu i grižu savesti, kad smo povredili ili kad smo povređeni, mi u tim najkritičnijim trenucima u suštini nemamo model kako da se nosimo sa tom situacijom već je prepuštamo vremenu da je izleči ili očekujemo da se desi nešto van nas samih što bi rešilo tu situaciju.

Kroz ove transformacione radionice koje je osmislila i kreirala jedna od vodećih ličnosti na polju ličnog razvoja – Lujza Hej (Louise L. Hay), autorka svetskog best-selera Kako da izlečite svoj život i Moć je u vama, otkrićete koji su to misaoni šabloni koji vas sputavaju da napredujete na polju karijere, finansija, ljubavi, odnosa, zdravlja…

Heal Your Life programiDvodnevna radionica
24.-25. feb. 2018. - BEOGRAD...

pročitaj više

OBUKA Heal Your Life trenera
01.06. - 07.06.2018....

pročitaj više

Postanite i ostanite ZAUVEK vitki!
KAMP ZA MRŠAVLJENJE...

pročitaj više