OBUKE I TRENINZI ZA FIRMEhappy-business-people-fccadbf6c8

 

STABILNE, ZDRAVE I NAPREDNE FIRME!

Od 2010. godine kada je otkrio HYL program i doneo ga u ovaj deo sveta, Siniša Ubović, glumac sa dugogodišnjom pozorišnom, filmskom i televizijskom karijerom, počeo je da primenjuje znanja, tehnike i ideje koje su mu pomogle da unapredi svoj lični i poslovni uspeh, istovremeno pomažući pojedincima i kolektivima da i oni unaprede svoj kako profesionalni tako i lični razvoj.

Kroz programe i obuke koje sprovodimo u firmama radimo na svim onim segmentima koji doprinose upravo napretku, razvoju i efikasnosti i kolektiva i pojedinca. Polja i zadaci na čijem unapređenju radimo su:

-misaoni koncepti koji utiču na razvoj i unapređenje svih oblasti i segmenata života
-razvijanje komunikacijskih veština
-sagledavanje sebe i svoje pozicije u timu
-prihvatanje promena zadataka i ciljeva kao sastavnog deo svakog naprednog tima
-razvijanje svesti pojedinca
-razvijanje kreativnosti kako individualne tako i kolektivne
-tehnike kojima se i u najstresnijim situacijama pronalazi mir, fokusiranost i efikasnost
-razvijanje pozitivnog stava

 

 Ukoliko želite da za svoj tim organizujete neko od predavanja, seminara i treninga možemo vam ponuditi sledeće programe.
 
Biznis trening – Upravljanje Unutrašnjim Okruženjem

Screen-Shot-2013-11-03-at-8.39.30-PM

Pored stalnih HYL Biznis treninga koje vodimo u korporativnom okruženju, od ove godine smo prvi u regionu postali nosioci licence za Biznis trening – Upravljanje Unutrašnjim Okruženjem. Ovaj potpuno svež i drugačiji pristup unapređenju i razvoju korporacija je izuzetno jednostavan za implementaciju.

Već godinama u svetu a i kod nas firme shvataju značaj ulaganja kako u svoje zaposlene tako i svoj menadžment. Postoje mnogi sjajni programi koji polaznicima razvijaju, komunikacijske veštine, veštine pregovaranja, postavljanja ciljeva i slično. Rezultati su svakako vrlo brzo vidljivi, ali posle izvesnog vremena – opet nešto nedostaje i kao da se sve vraća na staro. Zbog čega se to dešava i koji su razlozi nezadovoljstva zaposlenih i kako premostiti jaz koji u većini slučajeva postoji između ljudi na različitim pozicijama u kompaniji?

Naš koncept zasniva se na najnovinjim svetskim istraživanjima koja su pokazala da je najbolji radnik, srećan radnik. I to bez obzira na poziciju na kojoj se nalazi.

Koji su to faktori koju utiču na zadovoljstvo odnosno nezadovoljstvo zaposlenih? Gde se ustvari nalazi probem? Kako ga otkriti i prevazići? Koje su nam veštine potrebne kako bismo svi bez obzira na kojoj smo poziciji krenuli u pravcu rešenja i napretka? Šta je to što još uvek ne znamo o sebi a što može doprineti razvoju firme u kojoj smo?

Zaposleni uglavnom koriste kao izgovor za svoje nezadovoljstvo neke od sledećih faktora: mala plata, nezgodno radno vreme, česte promene targeta, nemogućnost napretka, loš odnos sa pretpostavljenima, neadekvatne kolege.

Međutim, stvarni uzrok nezadovoljstva nalazi se u potpuno drugim faktorima – u Unutrašnjem okruženju pojedinca.

Cilj ovog programa je da nauči sve učesnike:

–          Kako prevazići unutrašnje prepreke koje ih sabotiraju u nastojanjima da budu najbolji u svom poslu ( Performance = Potential )

–          Otkrivanje i  uklanjanje negativnih misaonih sistema i blokada  

–          Razvoj sposobnosti učenja i usvajanja novih veština

–          Otkrivanje jedinstvenih potencijala svakog pojedinca za učenje, razvoj i konačno postizanje fantastičnih rezultata

–          Tranzicija iz Osrednjosti u Izvrsnost

Program: Upravljanje Unutrašnjim Okruženjem, osmišljen je tako da je primenjiv na svim organizacionim nivoima praveći bitnu promenu koja je neophodna da bi se usavršila “Unutrašnja Igra“

Program Upravljanje Unutrašnjim okruženjem se organizuje  kao:

– tročasovni workshop

– jednodnevni trening

– dvodnevni trening

Pozovite nas ili nam pišite za više informacija na:

tel: +381 65 3100 888       e-mail: info@putpromene.com

 

Motivaciono predavanje – workshop Formula uspeha

Formula uspeha: (u trajanju od 1,5 h) nadahnjujuće motivaciono predavanje koje učesnicima približava formulu uspeha i otkriva im njihove skrivene potencijale i mogućnosti. Ukoliko želite da svoj tim inspirišete Siniša će im na zabavan, često duhovit i veoma praktičan način približiti najznačajnije ideje koje su veoma korisne i potrebne na putu uspeha. Ovo predavanja možete organizovati u okviru vaših godišnjih sastanaka, konferencija ili team buildinga. Možete ga uklopiti u deo vaših celodnevnih ili vikend događaja ili kao celinu za sebe.

 

VRHUNSKI JAVNI NASTUP – individualni rad sa Sinišom

Individualni rad namenjen je svima koji su na pozicijama koje od njih zahtevaju ozbiljnu pripremu za bilo koju vrstu predstavljanja, govora ili javnog nastupa. Koristan je za svakoga ko želi da unapredi svoje govorništvo kao i za one koji osećaju strah od javnog nastupa i izloženosti. Mogućnost rada na konkretnim govorima i prezentacijama.

– Otkrijte blokade i eliminišite strahove od javnog nastupa
– Ovladajte neophodnim veštinama za uspešan javni nastup
– Kreirajte, unapredite i stilizujte vaš govor
– Prezentujte sebe, svoj rad i rad vaše kompanije na najbolji mogući način
– Razvijte prezentacijske veštine

Pozovite nas, recite nam svoje želje, ciljeve, zamisli kao i izazove i iskreiraćemo poseban program za vašu kompaniju!

FIRMA BUDUĆNOSTI

            U vremenu koje je po mnogo čemu brzo, u kom se zahteva efikasnost bez obzira na sve, u vremenu najvećeg globalnog napretka ali i najveće zbunjenosti i otuđenosti potrebno je pronaći način da svaki pojedinac u okviru grupe, kolektiva i  firme bez obzira na poziciju ovlada veštinama koje će mu pomoći da bude zadovoljan, relaksiran bez obzira na svakodnevne poslovne izazove a u isto vreme efikasan.

Savremena istraživanja u polju biznisa otkrivaju da je upravo dobro, zdravo i pozitivno stanje svakog pojedinca u kolektivu zapravo ono što čini da svaki učesnik bilo kog procesa na najbolji mogući način  doprinosi timu čiji je deo, koristeći puni potencijal vlastitih snaga a sve u cilju građenja jedne stabilne, zdrave i pre svega efikasne platforme za razvoj celog preduzeća ili ma koja organizaciona struktura da je u pitanju.

Stvaranje zadovoljnih zaposlenih i razvijanje poverenja, razumevanja i podrške među njima  smatra se jednom od najvećih stavki koja je doprinela najvećem uspehu vodećih svetskih kompanija. Nezadovoljan radnik je najveći balast u svakom timu i zato da bi se kod svakog pojedinca održao nivo zaiteresovanosti i entuzijazma s kojim je na početku ušao u kolektiv potrebno je da upravo institucija u kojoj je pokaže da joj je stalo do svih zaposlenih i da im je značajno što su svi oni deo istog tima koji ima mogućnost da na zdrav način napreduje i postiže fantastične rezultate.

Upravo programi i obuke koje radimo imaju za cilj da stvore u okviru tima zdravu atmosferu u kojoj svako postaje svestan važnosti svog učešća i otkriva zbog čega je i hijerarhijski najniža pozicija za firmu i njen napredak značajna. Radeći u velikim kolektivima otkrili smo koliko je upravo taj kolektivni duh ono što čini da u poslovnom okruženju vlada dobra i pozitivna atmosfera koja sve zaposlene pokreće da bilo koji problem koriste samo kao  polazište za dolazak do najboljih rešenja.

Smatram da za razvoj i napredak kompanija budućnosti najveći uspeh jesu zadovoljni zaposleni koji jedino na taj način mogu da doprinesu neprestanom napretku kolektiva. Kroz programe koje sprovodimo u firmama radimo na svim onim segmentima koji doprinose upravo tome: razvijanje svesti pojedinca, sagledavanje sebe i svoje pozicije u timu, prihvatanje promena zadataka i ciljeva kao sastavni deo svakog naprednog tima, razvijanje komunikacijskih veština,  razvijanje kreativnosti kako individualne tako i kolektivne, otkrivanja načina koji pomažu da se u najstresnijim situacijama pronađe mir, fokusiranost i efikasnost, razvijanje pozitivnog stava i građenje stabilne, zdrave i napredne firme.

Siniša Ubović

 

NAŠE REFERENCE:

adria-media-za-sajt energetix-za-sajt lioness-logo unicredit-banja-luka unicredit-za-sajt